Wimperextensions

Wimpers en wimperextensions venlo

Voor wimpers en wimperextensions in Venlo, kunt u ook terecht bij Beautybar Meraki uit Neerkant. Wij hebben ook veel klanten uit Venlo. Voor wimperverzorging en wimperextensions maak dan gerust een afspraak. U bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon.

Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn kunst wimpers die met een speciale lijm, een voor een op je eigen natuurlijke wimpers worden geplakt.

De lengte, de krul en het volume kan zelf bepaald worden waardoor het dus voor iedereen passend gemaakt kan worden. Dus zowel extreem als natuurlijk, het is allemaal mogelijk.

Hoe lang blijven ze zitten?

Aangezien elk mens van nature dagelijks een aantal eigen wimpers verliest, vallen de wimperextensions dus ook met deze haartjes mee uit en zullen ze weer bijgewerkt moeten worden.

Hoe lang de wimperextensions blijven zitten is afhankelijk van de groeicyclus van je natuurlijke wimpers en de verzorging van de wimperextensions.

Bij mij in de salon worden de wimpers na 2/3 weken bijgewerkt om de wimpers op z’n mooist te houden en waardoor beschadiging van de wimpers word uitgesloten.