Nagels

Biab Nagels

Wat zijn BIAB nagels?
BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acrylnagels kunnen soms beschadigend voor de eigen nagels zijn en moet eraf gevijld worden. Gellak blijft niet altijd 2-3 weken zitten.
BIAB nails zijn daarom de perfecte combinatie van acrylnagels en gellak. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afweken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen. Daarom zijn BIAB nagels zeker niet slecht voor je eigen nagels.

Nagelverzorging

Beautybar Merkai is gespecialiseerd in nagelverzorging.
Verzorgde nagels is voor iedere vrouw een must. Een natuurlijke gelpolish of een mooie nagelverlenging. In de salon hebben we meer dan 150 verschillende kleurtjes en aan glitters/diamantjes is ook zeker geen gebrek. Zo is er voor ieder wat leuks.

Kunstnagels

Beautybar Meraki biedt naast nagelverzorging ook diverse soorten kunstnagels aan. U nagels worden verlengd en daarna verstevigd met acryl. Hierdoor zijn uw nagels optimaal verstevigd en hebben een natuurlijke uitstraling. Een perfecte keuze voor een nagelbijter of broze nagels. Ook bij deze nagelbehandeling kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

Gelpolish

Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Beautybar Meraki biedt met gelpolish dé oplossing!
Hiermee heb je prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Met de gelpolish heb je in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten. Wanneer je voor een langere tijd van jouw nagels wilt genieten, kun je de gelpolish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor je bij zitten.